BANSKÁ BYSTRICA. S takýmto postojom od mája tohto roka funguje už pomerne známa bystrická polievkáreň Soupculture, ktorú nájdete na Kapitulskej ulici a kde vám „načapujú“ polievku do jedlého kornútka.
Ako to v polievkárni funguje počas týchto dní sme sa opýtali majiteľky predajne Ivany Humeníkovej.
Podarilo sa vám otvoriť v čase korona krízy. Ako to zvládate teraz?
Plánovali sme otvoriť v marci tohto roka, no otvorenie sme museli kvôli korone preložiť na máj. Začali sme predávať cez výdajné okienko, pretože vstup do prevádzky nebol povolený.
Situácia sa zopakovala príchodom druhej vlny opatrení a my opäť predávame cez výdajné okienko. V najhorších momentoch, keď bolo mesto prázdne, sme skrátili otváraciu dobu, avšak od pondelka 16.11. fungujeme v klasickom režime od 11.00 do 19.00 hodiny. Keďže máme jedinečný produkt rýchleho a hlavne zdravého stravovania, pri ktorom nepotrebujete žiadny príbor, obal a dokonca ani nemusíte sedieť za stolom, je to ideálne riešenie v čase korona krízy. Iba vďaka zákazníkom, ktorí nám fandia, sme tento nepríjemný čas dokázali a stále dokážeme ustáť, za čo im ďakujeme.