Europa SC vytvára v Banskej Bystrici nový, modernizovaný gastro priestor

Najväčšie banskobystrické nákupné centrum sa snaží reflektovať na celkové požiadavky na modernizáciu priestorov a zároveň reagovať na konkrétne podnety zákazníkov

Europa SC toto leto zaháji rekonštrukciu foodcourtu, ktorým sa chce priblížiť potrebám verejnosti a nastaviť tak trend udržateľnej budúcnosti.

Europa Shopping Center v priebehu mesiacov august až november zrealizuje vo svojich priestoroch rekonštrukciu foodcourtu. Priestor jedálenskej časti prvého poschodia sa v priebehu blízkej budúcnosti bude nielen modernizovať, ale sfunkční sa aj jeho vybavenie a ponuka. Už v priebehu júla sa vo foodcourte zatvoria všetky prevádzky. Avšak návštevníkom táto zmena prinesie príležitosť pre pestré gastronomické zážitky v tých prevádzkach, ktoré aj počas rekonštrukcie ostávajú otvorené, resp. v podobe menších stánkov, ktoré budú v priestoroch centra relokované. Prevádzky ako After, Lagaro, Bambusová záhrada, Chilli Pizza, Fresh Bar, Tiffany, La Crema, Kaviareň pod stromom, Cafe Europa, Twist galeria a Cafe dias budú návštevníkov centra sprevádzať obdobím rekonštrukcie s bohatou ponukou občerstvenia. Europa SC tak stále ponúkne verejnosti možnosti rôznych alternatív gastronomického vyžitia či priestorov pre stretnutia pri dobrej káve.

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Hlavným cieľom rekonštrukcie je vyjsť v ústrety návštevníkom centra a dopriať im ešte väčší komfort počas trávenia svojho času občerstvovaním vo food courte. Je zároveň reakciou na prieskum medzi návštevníkmi, v ktorom naznačili, že by privítali širšiu a pestrejšiu ponuku jedál ako aj veľkorysejší priestor. Po období pandémie sa teraz Europa SC konečne môže naplno pustiť do rekonštrukcie priestoru a priniesť zákazníkom aj novinky s tým spojené. Okrem pestrosti ponuky, ktorá bude zahŕňať napríklad populárne burgre, cestoviny, orientálnu aj domácu kuchyňu, nastupuje centrum aj na ekologickejšie smerovanie stravovacieho priestoru. V pláne je modernizácia v podobe digitalizácie, s prísľubom efektívnejšieho občerstvenia, ale aj nižšej spotreby energie využitím moderných riešení ako aj udržateľných materiálov.

“Neustále sa snažíme vychádzať našim zákazníkom v ústrety a chceme im prinášať množstvo inovácií, ktoré tentokrát pretavíme do reality práve vo food zóne. Naši zákazníci sú erudovaní, scestovaní, moderne aj zodpovedne zmýšľajúci. Chceme im preto ponúknuť výber kvalitných jedál a vyhovieť aj ich požiadavke na súčasnú, efektívnu formu stravovania. Veríme preto, že nový foodcourt bude niesť práve tieto vlastnosti,” približuje detaily Michaela Čanecká, Head of Retail, Property Management CBRE.

Rekonštrukcia prebehne v niekoľkých etapách a bude realizovaná najmä v nočných hodinách, aby tak neobmedzila chod nákupného centra, ako aj komfort jeho návštevníkov. “Určite sa zmeny nezaobídu bez istej miery obmedzení, či už voči návštevníkom, alebo samotným prevádzkam. Za všetky dočasné obmedzenia sa preto už vopred ospravedlňujeme. Aj výberom dovolenkového obdobia sme sa však snažili dospieť k čo najmenšiemu dopadu na všetky dotknuté strany. Návštevníkov budeme o stave rekonštrukcie a progrese prác informovať vždy aktuálne prostredníctvom našich sociálnych sietí, ako aj viacerých informačných umiestnení v rámci centra. Navyše budú tieto miesta doplnené aj o zábavné fotogenické prvky a my veríme, že aj vďaka nim budú mať návštevníci Europa SC príjemné nákupy,” dodáva Michaela Čanecká. Zmeny sa dotknú aj prízemia nákupného centra, no hlavne prvého poschodia, kde sa foodcourt nachádza.

V rámci noviniek pre zvýšenie pohodlia návštevníkov v tomto období Europa SC pripravuje rozšírenie sedacích plôch v prevádzkach, ktoré ostávajú otvorené. Bystrické centrum myslelo aj na tých, ktorým budú jednotlivé prevádzky z foodcourtu chýbať. ,,Už začiatkom augusta sa môžu naši návštevníci tešiť na mini food festival pred hlavným vchodom. Portfólio ponúkaných jedál obsiahne napríklad aj obľúbenú ázijskú kuchyňu, ale i domáce tradičné jedlá,“ dopĺňa vedenie.

Na otvorenie nového, moderného foodcourtu sa zákazníci môžu tešiť už v novembri tohto roka. Všetky dôležité informácie k prebiehajúcim zmenám, ale aj aktuálneho progresu nájdete aj na www.europasc.sk. Na všetky podnety týkajúce sa rekonštrukcie je Europa SC pripravená reagovať prostredníctvom mailovej adresy recepcia@europasc.sk.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie na My Bystrica

Komerčné články

  1. The Last of Us je späť. Oplatilo sa čakať dva roky?
  2. Wolt Stars 2025: Najviac cien získali prevádzky v Bratislave
  3. ČSOB Bratislava Marathon s rešpektom k nevidiacim a slabozrakým
  4. Inalfa otvára v Trnave 80 prestížnych pracovných miest
  5. V Rimavskej Sobote šijú interiéry áut do celého sveta
  6. Aké výsledky prinášajú investície do modernizácie laboratórií?
  7. Pozitívne myslenie nie je všetko. Skutočnú silu nájdete inde
  8. Aká bytová architektúra dnes developerom predáva?
  1. Neuveríte, že ste v Poľsku. V tomto meste viac cítiť Škandináviu
  2. Na Južnej triede pribudne nový mestotvorný projekt
  3. Prichádzajú investičné príležitosti s víziou aj výnosom
  4. Wolt Stars 2025: Najviac cien získali prevádzky v Bratislave
  5. EQUILIBRIO v Nivy Tower: S výhľadom a víziou
  6. The Last of Us je späť. Oplatilo sa čakať dva roky?
  7. ČSOB Bratislava Marathon s rešpektom k nevidiacim a slabozrakým
  8. Inalfa otvára v Trnave 80 prestížnych pracovných miest
  1. V Rimavskej Sobote šijú interiéry áut do celého sveta 12 755
  2. Lávové polia i skvostné pláže. Lanzarote je dôkazom sily prírody 5 851
  3. The Last of Us je späť. Oplatilo sa čakať dva roky? 5 380
  4. Pozitívne myslenie nie je všetko. Skutočnú silu nájdete inde 3 297
  5. Pili sme pivo, ktoré sa nedá ochutnať nikde inde na svete 3 143
  6. Aká bytová architektúra dnes developerom predáva? 2 821
  7. Domácnosti pozor, od júla sa mení výpočet poplatkov za elektrinu 2 737
  8. Čo našli Strýco Filip a Miško Páleník v kuchyni Milana bez mapy? 2 439
  1. Ján Serbák: Zaujímavosti zo storočných novín (18. - 24.4.1925)
  2. Ján Škerko: Popriem všetko čím som žil a čomu som veril, len sa mi vráť
  3. Vladimír Bojničan: Prečo je Západ vyspelý, Rusko zaostalé a my uviaznutí na polceste
  4. Ján Valchár: Ropa ako nenabitá zbraň II.
  5. Štefan Šturdzík: Rakovina
  6. Viktor Pamula: Máme konsenzus v zahraničnej politike ?
  7. Rado Surovka: Pomáhať a chrániť ?
  8. Aleksander Prętnicki: Posledná audiencia - Bratislavský expres
  1. Martin Ondráš: Slintačka a krívačka - prečo to celé nesedí 45 904
  2. Vlado Jakubkovič: Otvorený list Generálnemu prokurátorovi 19 540
  3. Michael Achberger: Revolučný trik na chudnutie: Ženy si ho pochvaľujú, trvá len 5 minút denne 19 179
  4. Natália Milanová: Ministerstvo kultúry objednalo tanečné odevy pre žiakov od stavebnej firmy 17 901
  5. Marcel Rebro: Armádny kaplán: všetci chlapci sú mŕtvi. Pošlite drony, nech ich pomstíme 13 495
  6. Rado Surovka: Keby blbosť kvitla 12 941
  7. Viktor Pamula: Rozklad ministerstva zahraničných vecí pokračuje 10 530
  8. Viera Gáliková: Pelíšky - prečo tri pokusy o samovraždu 10 290
  1. Radko Mačuha: To si vážne myslíte, že premiér bol postrelený a že nieje zaočkovaný?
  2. Radko Mačuha: Kotlár je génius, objavil Tučík.
  3. Marcel Rebro: Fico potvrdil účasť na májových oslavách v Moskve. Prispejme mu na letenku
  4. Věra Tepličková: Predveľkonočné pašie alebo Aký štát, také Turínské plátno
  5. Radko Mačuha: Prejav Roberta Fica v Moskve. ( fikcia)
  6. Marcel Rebro: Raketový útok v Sumoch je aktom štátneho terorizmu
  7. Radko Mačuha: Čurilla? Veď to je magor.
  8. Věra Tepličková: Opäť bližšie ku snu stať sa policajtom
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Hlavné správy z SME | MY Banská Bystrica - aktuálne správy

Niektoré príbehy sa začínajú potichu – v malej izbe, s vôňou prvej vlastnoručne napraženej kávy. Taký bol aj začiatok cesty Petra Szaba, dnes už známeho mena vo svete výberovej kávy.


Neváhaj a poznaj Tatry a Pieniny z úplne nového uhla.


Uniformy aj výstroj pochádzajú z ich súkromných zbierok.


TASR

Reštauračné vozne ZSSK prichádzajú s novým sezónnym menu.


  1. Ján Serbák: Zaujímavosti zo storočných novín (18. - 24.4.1925)
  2. Ján Škerko: Popriem všetko čím som žil a čomu som veril, len sa mi vráť
  3. Vladimír Bojničan: Prečo je Západ vyspelý, Rusko zaostalé a my uviaznutí na polceste
  4. Ján Valchár: Ropa ako nenabitá zbraň II.
  5. Štefan Šturdzík: Rakovina
  6. Viktor Pamula: Máme konsenzus v zahraničnej politike ?
  7. Rado Surovka: Pomáhať a chrániť ?
  8. Aleksander Prętnicki: Posledná audiencia - Bratislavský expres
  1. Martin Ondráš: Slintačka a krívačka - prečo to celé nesedí 45 904
  2. Vlado Jakubkovič: Otvorený list Generálnemu prokurátorovi 19 540
  3. Michael Achberger: Revolučný trik na chudnutie: Ženy si ho pochvaľujú, trvá len 5 minút denne 19 179
  4. Natália Milanová: Ministerstvo kultúry objednalo tanečné odevy pre žiakov od stavebnej firmy 17 901
  5. Marcel Rebro: Armádny kaplán: všetci chlapci sú mŕtvi. Pošlite drony, nech ich pomstíme 13 495
  6. Rado Surovka: Keby blbosť kvitla 12 941
  7. Viktor Pamula: Rozklad ministerstva zahraničných vecí pokračuje 10 530
  8. Viera Gáliková: Pelíšky - prečo tri pokusy o samovraždu 10 290
  1. Radko Mačuha: To si vážne myslíte, že premiér bol postrelený a že nieje zaočkovaný?
  2. Radko Mačuha: Kotlár je génius, objavil Tučík.
  3. Marcel Rebro: Fico potvrdil účasť na májových oslavách v Moskve. Prispejme mu na letenku
  4. Věra Tepličková: Predveľkonočné pašie alebo Aký štát, také Turínské plátno
  5. Radko Mačuha: Prejav Roberta Fica v Moskve. ( fikcia)
  6. Marcel Rebro: Raketový útok v Sumoch je aktom štátneho terorizmu
  7. Radko Mačuha: Čurilla? Veď to je magor.
  8. Věra Tepličková: Opäť bližšie ku snu stať sa policajtom

Už ste čítali?

SkryťZatvoriť reklamu