Europa SC vytvára v Banskej Bystrici nový, modernizovaný gastro priestor

Najväčšie banskobystrické nákupné centrum sa snaží reflektovať na celkové požiadavky na modernizáciu priestorov a zároveň reagovať na konkrétne podnety zákazníkov

Europa SC toto leto zaháji rekonštrukciu foodcourtu, ktorým sa chce priblížiť potrebám verejnosti a nastaviť tak trend udržateľnej budúcnosti.

Europa Shopping Center v priebehu mesiacov august až november zrealizuje vo svojich priestoroch rekonštrukciu foodcourtu. Priestor jedálenskej časti prvého poschodia sa v priebehu blízkej budúcnosti bude nielen modernizovať, ale sfunkční sa aj jeho vybavenie a ponuka. Už v priebehu júla sa vo foodcourte zatvoria všetky prevádzky. Avšak návštevníkom táto zmena prinesie príležitosť pre pestré gastronomické zážitky v tých prevádzkach, ktoré aj počas rekonštrukcie ostávajú otvorené, resp. v podobe menších stánkov, ktoré budú v priestoroch centra relokované. Prevádzky ako After, Lagaro, Bambusová záhrada, Chilli Pizza, Fresh Bar, Tiffany, La Crema, Kaviareň pod stromom, Cafe Europa, Twist galeria a Cafe dias budú návštevníkov centra sprevádzať obdobím rekonštrukcie s bohatou ponukou občerstvenia. Europa SC tak stále ponúkne verejnosti možnosti rôznych alternatív gastronomického vyžitia či priestorov pre stretnutia pri dobrej káve.

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Hlavným cieľom rekonštrukcie je vyjsť v ústrety návštevníkom centra a dopriať im ešte väčší komfort počas trávenia svojho času občerstvovaním vo food courte. Je zároveň reakciou na prieskum medzi návštevníkmi, v ktorom naznačili, že by privítali širšiu a pestrejšiu ponuku jedál ako aj veľkorysejší priestor. Po období pandémie sa teraz Europa SC konečne môže naplno pustiť do rekonštrukcie priestoru a priniesť zákazníkom aj novinky s tým spojené. Okrem pestrosti ponuky, ktorá bude zahŕňať napríklad populárne burgre, cestoviny, orientálnu aj domácu kuchyňu, nastupuje centrum aj na ekologickejšie smerovanie stravovacieho priestoru. V pláne je modernizácia v podobe digitalizácie, s prísľubom efektívnejšieho občerstvenia, ale aj nižšej spotreby energie využitím moderných riešení ako aj udržateľných materiálov.

“Neustále sa snažíme vychádzať našim zákazníkom v ústrety a chceme im prinášať množstvo inovácií, ktoré tentokrát pretavíme do reality práve vo food zóne. Naši zákazníci sú erudovaní, scestovaní, moderne aj zodpovedne zmýšľajúci. Chceme im preto ponúknuť výber kvalitných jedál a vyhovieť aj ich požiadavke na súčasnú, efektívnu formu stravovania. Veríme preto, že nový foodcourt bude niesť práve tieto vlastnosti,” približuje detaily Michaela Čanecká, Head of Retail, Property Management CBRE.

Rekonštrukcia prebehne v niekoľkých etapách a bude realizovaná najmä v nočných hodinách, aby tak neobmedzila chod nákupného centra, ako aj komfort jeho návštevníkov. “Určite sa zmeny nezaobídu bez istej miery obmedzení, či už voči návštevníkom, alebo samotným prevádzkam. Za všetky dočasné obmedzenia sa preto už vopred ospravedlňujeme. Aj výberom dovolenkového obdobia sme sa však snažili dospieť k čo najmenšiemu dopadu na všetky dotknuté strany. Návštevníkov budeme o stave rekonštrukcie a progrese prác informovať vždy aktuálne prostredníctvom našich sociálnych sietí, ako aj viacerých informačných umiestnení v rámci centra. Navyše budú tieto miesta doplnené aj o zábavné fotogenické prvky a my veríme, že aj vďaka nim budú mať návštevníci Europa SC príjemné nákupy,” dodáva Michaela Čanecká. Zmeny sa dotknú aj prízemia nákupného centra, no hlavne prvého poschodia, kde sa foodcourt nachádza.

V rámci noviniek pre zvýšenie pohodlia návštevníkov v tomto období Europa SC pripravuje rozšírenie sedacích plôch v prevádzkach, ktoré ostávajú otvorené. Bystrické centrum myslelo aj na tých, ktorým budú jednotlivé prevádzky z foodcourtu chýbať. ,,Už začiatkom augusta sa môžu naši návštevníci tešiť na mini food festival pred hlavným vchodom. Portfólio ponúkaných jedál obsiahne napríklad aj obľúbenú ázijskú kuchyňu, ale i domáce tradičné jedlá,“ dopĺňa vedenie.

Na otvorenie nového, moderného foodcourtu sa zákazníci môžu tešiť už v novembri tohto roka. Všetky dôležité informácie k prebiehajúcim zmenám, ale aj aktuálneho progresu nájdete aj na www.europasc.sk. Na všetky podnety týkajúce sa rekonštrukcie je Europa SC pripravená reagovať prostredníctvom mailovej adresy recepcia@europasc.sk.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie na My Bystrica

Komerčné články

  1. Anna Macaláková: Výnos je len časť príbehu investície
  2. Slony, ticho savany, Kilimandžáro. Keňa je skvelá na prvé safari
  3. Sudoku a hlavolamy: Nenechajte sivé bunky zaháľať ani počas leta
  4. Kam v auguste k moru? 4 tipy na last minute dovolenku
  5. Sedemnásť hotelov, kde si oddych užijú deti aj dospelí
  6. Ako sa vyhnúť cukrovke 2. typu: Prvý krok urobte ešte dnes
  7. Vyžrebovanie futbalových súťaží: Kedy hrá vaše mesto či dedina?
  8. Prvý realitný fond ťaží z oživenia trhu a nižších sadzieb
  1. Slony, ticho savany, Kilimandžáro. Keňa je skvelá na prvé safari
  2. Anna Macaláková: Výnos je len časť príbehu investície
  3. Pochvala v teame nie je „bonus“, ale kyslík
  4. Sudoku a hlavolamy: Nenechajte sivé bunky zaháľať ani počas leta
  5. Kam v auguste k moru? 4 tipy na last minute dovolenku
  6. Drony menia lesníctvo, LESY SR testujú 3D modelovanie územia
  7. Sedemnásť hotelov, kde si oddych užijú deti aj dospelí
  8. Vyžrebovanie futbalových súťaží: Kedy hrá vaše mesto či dedina?
  1. Ako sa vyhnúť cukrovke 2. typu: Prvý krok urobte ešte dnes 16 082
  2. Kam v auguste k moru? 4 tipy na last minute dovolenku 14 580
  3. Sedemnásť hotelov, kde si oddych užijú deti aj dospelí 4 743
  4. Osem tipov, kam cestovať počas sviatku na konci augusta 4 326
  5. Vyžrebovanie futbalových súťaží: Kedy hrá vaše mesto či dedina? 3 241
  6. Prvý realitný fond ťaží z oživenia trhu a nižších sadzieb 3 195
  7. Sudoku a hlavolamy: Nenechajte sivé bunky zaháľať ani počas leta 2 483
  8. Slony, ticho savany, Kilimandžáro. Keňa je skvelá na prvé safari 2 312
  1. Štefan Šturdzík: Frajerina bez mozgu.
  2. Michal Michňák: Prečo mladí odchádzajú – a prečo je čas to zmeniť
  3. Otilia Horrocks: Nový „whistleblower“ na scéne. Gratulujeme. Hanbíme sa.
  4. Martin Fronk: Zrúcaniny, ktoré dýchajú vďaka ľuďom. A vďaka nám môžu dýchať ďalej.
  5. Martin Turčan: Svoloč, hlboká orba a spravodlivosť
  6. Ondrej Putra: Humánna Hirošima
  7. Štefan Šturdzík: Nezničiteľný Jágr.
  8. Viktor Pamula: Nigel Baker si zaslúži našu úctu
  1. Rado Surovka: Robo, dokázal si to, gratulujeme. 45 206
  2. Jaroslav Liptak: Kto stojí za 708 firmami? Robert Fico? Nie... hádajte znova. Kto je pani Ficová? 44 522
  3. Matej Galo: Pán Fico, rozhodli ste sa tunelovať takto na hulváta? 11 286
  4. Ivan Čáni: Súdruh Blaha napísal status o tom, aký je rozdiel medzi nami (slniečkarmi) a jeho fan clubom. 10 746
  5. Martin Ondráš: Hrobár slovenského vidieka 7 194
  6. Ivo Nesrovnal: Matúš, vďaka za pozvanie, ale pod toto sa nepodpíšem. Ad električka v Petržalke. 7 189
  7. Ján Valchár: Bol som zablogovaný. 6 572
  8. Ján Šeďo: Myslel som si, že v Tatrách konečne parkujeme za rozumné ceny... 6 121
  1. Věra Tepličková: Na diaľnici na krajnici - Maťa v šrankoch, auto v rici
  2. Post Bellum SK: Zabudnuté obete nacizmu
  3. Radko Mačuha: Chcem tu zostať aj v roku 2027.
  4. Marcel Rebro: Pamäť z plastelíny alebo Slovensko ako krajina bez archívu
  5. Pavel Macko: Masívny útok na Kyjev: Zmení Trumpove ultimátum vývoj vojny?
  6. Věra Tepličková: Premiér v akcii alebo História sa fakt opakuje?
  7. Pavel Macko: Prelomia Rusi obranu alebo ustúpia ultimátu?
  8. INESS: Koľko ušetrí telemedicína?
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Už ste čítali?

SkryťZatvoriť reklamu