Piatok, 17. august, 2018 | Meniny má Milica

Pyco predstaví svoje kulinárske umenie

Pyca a jeho kulinárske umenie zažijú Banskobystričania naživo už budúci týždeň.

Pôvodom z Bratislavy, z rodiny štyroch detí a od roku 1994 vegetarián. Martin Rausch od roku 2012 učí Slovákov spôsobu ako variť zdravo, a hlavne bezmäsito, i keď jeho prax naberá na kvalite už viac ako 15 rokov. Verejnosti známy viac pod prezývkou „Pyco“ nielen rád varí, ale i rád je. V druhej polovici mesiaca november navštívi aj banskobystrické nákupné centrum. Akcia plná varenia a ochutnávok poteší nielen každého gurmána.

Dva roky po úspešnom knižnom debute Moje jedlo pripravil Martin Pyco Rausch druhú zbierku vegetariánskych receptov, z ktorej tajomstvami sa podelí aj v Banskej Bystrici. Pyco začal sériu stretnutí so svojimi fanúšikmi a čitateľmi v mesiaci október, nadväzujúc na vydanie a krst druhej časti knihy receptov.

Článok pokračuje pod video reklamou

20. novembra 2014 sa v banskobystrickej Europe SC stretne autor knihy Moje jedlo 2, plnej bezmäsitých jedál zdravého charakteru či neodolateľných dezertov, so svojimi obdivovateľmi. Fanúšikovia Martina Pyca Rauscha v banskobystrickom nákupnom centre zažijú varenie naživo! Centrálny priestor Europa Shopping Center bude lákať rôznymi vôňami, ktorým nebudete môcť odolať.

Varenie s Pycom bude prebiehať vo štvrtok od 15:00 do 18:00 hodiny. Spoločnosť mu bude robiť Silvia Horecká Plešková, známa odborníčka na makrobiotiku. Výskum vývoja našej výživy, štúdium rôznych populácií, u ktorých sa snaží identifikovať kľúčové prvky, ktoré stoja za ich zdravím, šťastím a dlhovekosťou či rozširovanie vedomostí zo stredomorskej kuchyne, špeciálne Sardínie, sú kľúčovými témami jej práce... Návštevníci budú môcť ochutnať všetky špeciality, ktoré dvojica pripraví. Ľahké a zdravé vegetariánske recepty, či dezerty pútajúce pohľad, budú pripravované priamo pred očami návštevníkov nákupného centra v Banskej Bystrici. Počas celej akcie bude prebiehať autogramiáda a predaj knižnej novinky Moje jedlo 2.

Turné besied a autogramiád úspešnej knihy receptov, ktorá mala byť pôvodne len originálnym darom pre priateľov, bude pokračovať ešte v niekoľkých mestách na Slovensku. Banská Bystrica ako jediné miesto z turné poteší fanúšikov špecialitou vo forme varenia naživo venovaného všetkým priaznivcom dobrého jedla a zdravej výživy.

Martin Pyco Rausch verejnosti známy ako rozhlasový či televízny moderátor, hudobný dramaturg, cestovateľ a v neposlednom rade kuchár, je absolventom hotelovej akadémie. Svoje kulinárske umenie predviedol nielen vo svojej prvotine, ale i v pokračovaní knihy s názvom Moje jedlo 2. Ako kuchár a zároveň fotograf, vydavateľ nevynímajúc, sa Pyco, samotný autor týchto dvoch publikácií, stal inšpiráciou pre tých, ktorí radi skúšajú i konzumujú jedlo z čerstvého ovocia, zeleniny a netradičných korenín. Nápadité recepty sú obohatené o postrehy a rady 37-ročného autora.

Na spracúvanie osobných údajov sa vzťahujú Zásady ochrany osobných údajov a Pravidlá používania cookies. Pred zadaním e-mailovej adresy sa, prosím, dôkladne oboznámte s týmito dokumentmi.

Inzercia - Tlačové správy

  1. Najkrajšie americké národné parky
  2. Letná ponuka: Predplatné SME.sk len za 9,90 €
  3. Keď Slováci krotia morský vietor
  4. Už aj čerpacia stanica OMV Spišská Nová Ves je v novom šate
  5. 10 tipov z histórie: ako zbohatnúť podľa úspešných velikánov
  6. Zákazníkov sme odmenili darčekmi v hodnote 250 000 €
  7. Robila som domáci džem z ovocia z Kauflandu. Ako to dopadlo?
  8. Porovnanie najobľúbenejších last minute destinácií
  9. Vizuálny smog je problém
  10. Reportáž: Na Záhorí vyrábajú svetové omietky
  1. Najkrajšie americké národné parky
  2. Podceňovať skúšobné jazdy sa pri výbere vozidla neoplatí
  3. Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani
  4. Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia
  5. Letná ponuka: Predplatné SME.sk len za 9,90 €
  6. HB Reavis rozširuje svoje portfólio v Londýne už o piaty projekt
  7. Keď Slováci krotia morský vietor
  8. Ochrana pred tropickou horúčavou
  9. Pivovar Šariš investoval do kultúry
  10. Už aj čerpacia stanica OMV Spišská Nová Ves je v novom šate
  1. Porovnanie najobľúbenejších last minute destinácií 17 667
  2. 10 tipov z histórie: ako zbohatnúť podľa úspešných velikánov 7 228
  3. Vizuálny smog je problém 6 264
  4. Najvýhodnejšia dovolenka v Tatrách a Liptove 3 025
  5. Najkrajšie americké národné parky 2 812
  6. Volkswagen Arteon spája limuzínu s rodinou 2 680
  7. Objavte najvzácnejšiu hubu na svete. Rastie na Liptove 2 586
  8. Letná ponuka: Predplatné SME.sk len za 9,90 € 2 580
  9. Už aj čerpacia stanica OMV Spišská Nová Ves je v novom šate 2 039
  10. Spoznajte exotický Zanzibar od severu až po juh 1 952

Hlavné správy z MY Bystrica

Recyklujete použitý olej v domácnosti? Nie? Chyba...

Buďme k nášmu životnému prostrediu ešte viac úctivejší, prispejme spoločne k zníženiu emisií skleníkových plynov a zmiernime globálnu závislosť na rope.

Oslavujeme sto rokov spoločných vzťahov - Amerika na kolesách

Americkí diplomati a pracovníci veľvyslanectva sa vydajú karavanom naprieč Slovenskom. Počas 17 dní navštívia až 26 miest.

Otvoria nový chodník, oživí legendu o jedinom slovenskom upírovi

Oživujú legendu o prvom a jedinom slovenskom upírovi Prdimuchovi.

Mladí futbalisti Dukly sa predstavili na turnaji v Číne a odniesli si domov medailu

Po 40-hodinovom cestovaní ich čakal nabitý turnaj vo veľkých horúčavách.

Sme prvým krajským mestom s poradenským centrom sociálnej ekonomiky

Prvé takéto regionálne poradenské centrum na Slovensku bude mať štyroch zamestnancov.

Najčítanejšie články MyRegiony.sk

Skoro nadránom zasiahlo Považie zemetrasenie

Ľuďom sa pred pol štvrtou triasli postele, aj okná. Škody hlásené zatiaľ nie sú.

Policajný kynológ radí: Čo robiť pri útoku psa

Ako sa brániť a aké varovné signály si všímať?

AKTUÁLNE: Mŕtvy muž na opatovskom moste

Rušný záver dňa v centre Novohradu.

Vandali prišli v Handlovej po sebe upratať

Najprv prevrátili ťažké smetiaky a potom ich zrejme napravili. Takáto kuriozita sa odohrala nedávno v baníckom meste.

Vybrali SME

Už ste čítali?